Bert - Politiskt totalfiasko!

  • Publicerades den 10 dagar sedan

    Berts VärldBerts Värld

    Varaktighet: 15:19

    Bert är på sitt schlagermuseum och pratar om det politiska kaoset i Liberalerna, samt Maria Wetterstrands sätt att sköta sina affärer på.
    Självklart om mycket mycket mer än så, men huvudrubriken bör bli Liberalernas totala kaos!

Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki

Svenskarna flytt Kramfors ;  Sverigedemokrat vill bygga moské i Höga kusten: ”Vi måste visa hela Sverige att Kramfors välkomnar muslimer”," Vi behöver få hit muslimer" SD-ledamoten Sverigedemokraternas starke man i Kramfors Mark Collins vill bygga en vacker moské med utsikt över Höga Kusten, i syfte att locka muslimer från hela världen att flytta till kommunen.2016 fanns det 2 500 muslimer i Härnösand enligt SR, vilket är 10 procent av befolkningen.SD Kramfors vill ha massinvandring av muslimer till Kramfors för att hindra att kommunen tynar bort.  Läs mer på Fjällsjö nyheter ; https://www.fjällsjö.nu/media/20190316-sd-kramfors-bygga-moske.php

3 dagar sedan
MrBumat
MrBumat

Bert , en komplett överflödig självgod besserwissrande pösmunk . 😂😂😂

3 dagar sedan
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki

2gripna på nya zeeland , men  alla hundratals  muslimska IS mördare i Sverige går antagligen fria.  Är det meningen att IS ska glömmasbort nu efter N.Z.Läser på bbc ; The New Zealand government is looking at banning semi-automatic weapons following the killing of 49 worshipers at two Christchurch mosques, .

4 dagar sedan
Swedefx
Swedefx

Wetterstrand ska synas inför insiderbrott , då många andra har suttit i den sitsen och vet att deras bolag kommer att göra vinst i framtiden

4 dagar sedan
Anders Gullberg
Anders Gullberg

Jag är inte förvånad över mygel av oseriösa politiker som manipulera folket.

4 dagar sedan
Kurt Nilsson
Kurt Nilsson

Läser just nu artikel om Norge : 70 % av grovt kriminella i OSLO är hör o häpna--INVANDRARE det har ju vi förstått att så är det i Sverige också. Där har man öppet talat om sanningen---här döljer man allt-hemskt som sker så mycket man --kan.Nu-- går det på TV program som tar upp sakligt problemen om vad händer det när Vi fått in alla IS töntar tillbaka hit-- då blir det väl sossebidrag till hö-vä så att alla har det bättre än pensionärerna.Bra att svt tar upp denna skit nu--alla är rädda vad som skall hända i det utsatta områdena STHLM GÖTEB MALMÖ med flera orter......Dags för att på något sätt demonstrera mot Fjantregeringen vad som bör göras mot alla --gangsters.vi-- importerat hit---Dödsstraff direkt är bra----

4 dagar sedan
R iley
R iley

KLockren Bert som alltid :)

5 dagar sedan
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg

"Här har du din politik Annie", SVT ska göra detta program i framtiden tycker jag. Blunda mera! Din tramsande, ansvarslösa, floskel spottande politiker nolla. Jag skräder inte orden, erat fel. Sjuklövern, alliansen. Ta ansvar! https://twitter.com/hellgrenmarie/status/1106160901294559232 (Jag skriver det här med, spelar väl ingen roll? Hatar haggan). *FJAMÅT!*

5 dagar sedan
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg

Hej för helvete. Mår ni bra? Nähä, ja skyll er själva. Som man bäddar får man ligga. Gomedda

5 dagar sedan
De Brickashaw
De Brickashaw

Ta tillbaka alla IS-terrorister och deras hjälpredor som vill tillbaka och sätt en kula i pannan på dom.

6 dagar sedan
De Brickashaw
De Brickashaw

Regeringen arbetar aktivt mot att förstöra det svenska samhället. Dom utvisar folk som sköter sig (varför?!?!?) och velar och har sig när det kommer till IS terrorister och brottslingar. Dessa människor har en agenda och det är ondska. Total misär till så många som möjligt.

6 dagar sedan
SaveSweden Now
SaveSweden Now

Wetterstrand ska anmälas och utredas för insiderhandel, vänskapskorruptionen och nepotismen måste stoppas och kriminaliseras!

6 dagar sedan
Gunnar Skarin
Gunnar Skarin

Om den produktiva delen av ett lands befolkning flyr det egna landet. Vem skall då bygga upp landet de kommer från? Eller gör dom som Cuba gjorde när USA krävde att de som vill lämna landet skall få göra det. Fidel såg chansen och tömde alla fängelser på kriminella. Vårt problem är ert!!!

7 dagar sedan
gladJonas
gladJonas

Vi behöver Bert!

7 dagar sedan
Ingela Sundkvist
Ingela Sundkvist

Tjusigt museum ni har!

7 dagar sedan
Stefan Lennartsson
Stefan Lennartsson

Korruption är ett hot mot demokratin.

7 dagar sedan
peter zetterman
peter zetterman

Bert har en taktik i att gräva skit om andra så känner han sig inte lika smutsig och han har en underbar förmåga att skönmåla sig själv och rättfärdiga alla hans projekt, men tittar man noggrant och nyktert på hans verksamhet genom alla år, så är det bara en mycket girig personlighet som gör allt för pengar.

8 dagar sedan
Lars Wadefalk
Lars Wadefalk

Jag vet inte riktigt om just Bert är personen som skall sitta och prata om girighet och inte minst hyckleri med sina flyktinghotell. "klara sig på 80000". Undra om Berts företagsimperium hade "klarat sig" utan jokarjo. Så prata inte om moral och glashus, det får en ganska äcklig lukt just där du sitter. Även om allt om liberalerna såklart är sant.

8 dagar sedan
Petter !
Petter !

Att gömma flyktingar är kriminellt Bert! Vi har visst arbetskraft om inte invandringen skulle belastat välfärden! Sen behöver skolan utbilda till de yrken som behövs. Sluta ta emot folk utan hjälp dem på plats!!!

8 dagar sedan
Fridolf måne
Fridolf måne

Bert fjärt skyddar desertörer å herre jesus.

8 dagar sedan
Vesa Rintamäki
Vesa Rintamäki

Vad är det för något som  härjar på svenska tågen. Senaste värsta arbetsplatsen. LOL Sverige på rätt spår ?..

8 dagar sedan
Marttinan Miehet
Marttinan Miehet

hahaha, LOL .. oboy Swedishstan low IQ country for idiots

8 dagar sedan
annemarie g Wouda
annemarie g Wouda

Bra jobbat igen bäste Bert.

8 dagar sedan
Jorgen Ohlson
Jorgen Ohlson

Bert kan inte du se till å komma in inågon debatt på svt eller fyran och gå ut med detta. Så vi får en debatt. Bert har helt rätt. Kändisgnäll görs endast för att inte stöta sig med pk vänstern

8 dagar sedan
gunilla karlsson
gunilla karlsson

Och få kulturbidrag. Allt handlar om pengar - Alltid.

8 dagar sedan
VomitationStudios
VomitationStudios

Ha en härlig semester! bra ord från dig som vanligt. skall ta och besöka ditt schlagermuseum här någon dag. tänkte jag // En vänersborgare.

8 dagar sedan
dick580919
dick580919

Skål och tack Bert :)

8 dagar sedan
Bengt Eklund
Bengt Eklund

Är det bara grabbar i Berts Värld?

8 dagar sedan
Frederik
Frederik

Nästa gång sossarna försöker pensionera bort någon skandalpolitiker till en ambassadörpost så måste vi vara på och berätta det för den lokala pressen i det landet!

8 dagar sedan
jenny steed
jenny steed

Man kan ju ocksa fraga sig VILKA det er som bestemmer vem som far stanna och vem som ska utvisas pa MIGGverket..??? Tackar Gud att jag inte bor kvar i Absurdistan.,.! HEJA AFS...!!!!!

8 dagar sedan
gunilla karlsson
gunilla karlsson

Ja heja AFS - Kickoff till EU valet den 16/3 på Lördag i Köpenhamn.

8 dagar sedan
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson

Politikerna är knähundar åt kabalen och blir då karriärister vilket menas att dem jobbar åt en högre makt. Detta är skuggregeringen och dem roffar åt sig på medborgarnas bekostnad. Deep state på engelska. Det finns ytterligare en nivå och det är dem som styr vår värld med hemliga sällskap bankerna de multinationella företagen som bildar konglomeraten som massmedia Google läkemedelsföretagen oljan ja princip allt och på bilderberg och andra hemliga sällskap CFR och trilateral etc. Dem styr allt de 13 mäktigaste familjerna med Rotchild längst upp i hiriakin. Dem bildar en kedja nedåt och uppenbaras som illuminati. Inget är som det utåt verkar. Inget allt är forcerat sedan långt tillbaka de har den slutgiltiga planen att bilda New world order.. NWO,,, Men de måste skapa ett rättfärdiga de och då blir dem härskarna på jorden med oss andra som slavar åt dem. En härskarras och en slarvas. Krig. Terror svält och kaos är dess förtecken sedan mästrar kabalen oss med den slutgiltiga lösningen. En armé en federal bank en valuta och allt detta formaterad genom 6 till 7 olika instanser. EU är en av dessa instanser. Vakna upp gott folk. Ondskan och makterna har alltid funnits men idag är den största ondskan osynlig. De kallar detta demokrati. Fy faan vilken rutten värld vi lever i. Vi lever i ett gigantisk dårhus och dem som vill upplysa oss blir kallade dårar och konspirationsgalningar. Ta en titt på världen själv och sen själv avgör vem som är galen. Vakna. Vakna vakna upp från lamheten och naiviteten och börja resercha själv. Lita aldrig på världens korrupta och snedvridna politik och massmedia dem är våra fiender och måste bekämpas. Globalisterna är det stora problemet

8 dagar sedan
MrSirkillalots
MrSirkillalots

D är inte klokt

8 dagar sedan
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz

Nu har det visat sig vad KD ställde till när de satt regering. Göran Hägglund klappade sig för bröstet betr. borttagandet av fastighetsskatten. Nu vid en undersökning så visade det sig att Kirunaborna hade fått tagit smällen. Trots att han påtalade att alla skulle få sänkt. Jag som själv bor i ett litet samhälle fick ingen sänkning summan var nästan exakt lika det enda som skilde var att det numera heter fastighetsavgift och inte skatt. Samma sak med Apoteken de skulle säljas ut så skulle tillgängligheten bli större. I vårt samhälle såldes Apoteket till Kronans Droghandel som drev detta några år men har nu lagt ner. Så vi får vackert åka 1,5 mil för att hämta vår medicin. Fiaskona står som spön i backen. Nu igen var det något som KD kom med som ytterligare skulle försvåra för folk på landsbygden.

8 dagar sedan
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson

Elit blodet flyter in o ut genom alla myndigheter och instanser. Multinationella företag etc. Därför skyddas dessa personer av kabalen. Vi vanliga dödliga är enbart en arbetskraft att slava åt dem. Detta är bevisat om och om igen ute på nätet. Youtube har bra program om man är intresserad av hur denna världen styrs. Spring Fritzmejer förklarar bra hur blodvärdet fungerar. Det finns hur mycket som helst och vi lever i den nya tiden av information. Tack vare detta vet vi nu hur saker o ting hänger ihop. Da vid icke en annan god kraft. Simon parkes en annan kraft som upplyser oss

9 dagar sedan
S GD
S GD

Trevligare kändis än Bert, det finns inte. När fan bjöd Kjelle B in till middag eller träff senast? Och då menar jag inte en betald promotionmiddag eller sponsrad av TV4.

9 dagar sedan
darnedghost2008
darnedghost2008

Helt rätt att lyfta dessa frågor tror dock du själv har en del i garderoben som behöver synas genom åren. :)

9 dagar sedan
Anton Antonson
Anton Antonson

Var det Eskil som funderade i riksdagen om det skulle vara lagligt eller inte att smörja in penisen med "något som smakar gott för att låta en hund slicka av"? Det är den nivån vi ligger på idag i Sverige.

9 dagar sedan
Rohnny99
Rohnny99

Den humana stormakten utvisar de som bott här i 10 år och integrerat sig med jobb och utbildning, däremot stressar man fram en dåligt skriven lag för att ge 9000 män utan asylskäl asyl. Vad är det humana med detta?

9 dagar sedan
peter zetterman
peter zetterman

Rösta blankt är väl det enda rätta .

9 dagar sedan
Stefan J
Stefan J

Man må tycka vad man vill om Maduro, men USA måste upphöra med sina ständiga interventioner så fort de inte gillar styret i olika länder. Nämn någon intervention som lett till något positivt? Vietnam, Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen är bara några exempel på katastrofala USA ledda interventioner. Nej USA bryr sig inte heller om Venezuelas befolkning utan de är enbart ute efter landets olja. Trump har ju varit ganska öppen med det i sina tal tidigare att USA i större utsträckning borde beslagta olja från andra länder. Oljan är för övrigt det enda Ryssland bryr sig om också. Ja Venezuela är en diktatur men det är även Saudiarabien, som garanterat är en betydligt värre diktatur än Venezuela, men dem har USA miljardaffärer med, så det är helt okej tydligen.

9 dagar sedan
Torsten Persson
Torsten Persson

H

9 dagar sedan
gunilla karlsson
gunilla karlsson

En svart kille ska representera Sverige i Melodifestivalen och andra svarta människor sitter i riksdagen o.s.v. Sveriges självmord började 1975.

9 dagar sedan
Detskalldaltas
Detskalldaltas

Inte nog med det läste jag. Det var så mycket svarta på scenen så de måste ta bort några till den stora Eurovisionen. Även Lappen är adoptivbarn från fjärran. Såå många som vill sjunga. Nu heter det "MELLO" lättare att säga.

9 dagar sedan
Jo Do
Jo Do

INGEN AV DEM SKA VARA KVAR!

9 dagar sedan
Mycenaea
Mycenaea

Var kan jag läsa om vad Ung Vänster sagt om Venezuela?

9 dagar sedan
aman533
aman533

Regeringen har faktiskt en lösning på utanförskapet nu. Mer invandring.

9 dagar sedan
slangen808
slangen808

På dem jävlarna Bert, på dem bara!

9 dagar sedan
Anders Gelderman
Anders Gelderman

Du är en flyktingbaron. Utan din hjälp med boende och omhändertagande av så kallade "flyktingar" hade vi kanske haft flera hundra tusen färre att att försörja. Tro inte för et ögonblick att vi glömt. Du är en av de som störtat sverige rätt ner i ravinen. Tro inte att du kan sitta i din feta soffa och låtsas att du inte varit delaktig.

9 dagar sedan
Detskalldaltas
Detskalldaltas

Sosse-Robinssons glappkäft talar om hur samhället skall vara. Hans RR heter MÅNA!

9 dagar sedan
gunilla karlsson
gunilla karlsson

Exakt!

9 dagar sedan
Krister Aikio
Krister Aikio

Du Bertan.. Hyckla?? va fan... du har la fått in en stor del cash du med på andra eller har jag fel där?? gillar inte när du försöker få andra att se illa ut när du själv har haft dina fingrar med i affärer som handlar om att få vinning på andras bekostnad. dina boenden du haft runt om i Sverige..... tänk efter nu.

9 dagar sedan
Krister Aikio
Krister Aikio

Fan Bertan. Du kan ju inte sitta och säga att en artist håller på för länge. Då när du var kung så tyckte du ju att artisten fick för lite tid?? du får äna bestämma dig. =) på riktigt.

9 dagar sedan
Thomas Petersson
Thomas Petersson

Semester igen Gött

9 dagar sedan
Thomas Petersson
Thomas Petersson

hela sverige är ju ett kriminellt korruptionsgetto

9 dagar sedan
MN NM
MN NM

Ett ensamkommande 700000 kr 60 miljarder kr på ensamkommande https://www.unt.se/nyheter/uppsala/vi-tjanade-miljoner-pa-ensamkommande-5233789.aspx

9 dagar sedan
gunilla karlsson
gunilla karlsson

De har förstört Uppsala så att tjejer vågar inte gå ut,de knarkar och stjäl. Vad är detta för ett jävla land!

9 dagar sedan
0e32
0e32

Det finns ingen politisk lösning på Sverige bara genom en revolution kan vi återställa ordningen igen.

9 dagar sedan
Patrik Bergqvist
Patrik Bergqvist

Ett problem med det ! Där är så många som inte vill ha bråk . Lever hellre i en bubbla

7 dagar sedan
Michael Toftered
Michael Toftered

Bert du måste se denna video om du vill förhindra att du blir av med din rättighet att visa Berts Värld. https://www.youtube.com/watch?v=0iWAwfXCslA&t

9 dagar sedan
Mattias Wennerhult
Mattias Wennerhult

Afs är inte ett korrupt parti. Det är det enda parti som pratar om frågan.

9 dagar sedan
Nillo Pantano
Nillo Pantano

Haha det är fanimej helt rätt att kalla dessa bankdirektörer och höjdare som skor sig på oss för kärringar. Ragata. Bra där Bert.

9 dagar sedan
Saanjt
Saanjt

Tur Sverige har dig iaf:P De flesta kända personerna eller politikerna är ju helt tomma i huve. Rak och ärlig ska man vara och int blunda för problemen.

9 dagar sedan
Viktor Bibrant
Viktor Bibrant

Så härligt att höra Bert tala klarspråk! Rakt på sak bara!

9 dagar sedan
Mona Frost
Mona Frost

Sveriges politiker sysslar bara med plakatpolitik, och det tycks även andra organisationer göra. "Årets kvinna 2019" - vilket skämt! Klimat-Greta vet inte ett skvatt om jordens klimat, men hon är modig som vågar tala inför stora folksamlingar.

9 dagar sedan
Sirpa Aho
Sirpa Aho

Klart att Erlandsson var onykter när han tafsade. På mogna moderat kvinnor 😂. Låter som väldigt berusat tillstånd. Borde vara förbjudet för politiker att vara så berusade istället.

9 dagar sedan
galenikarlek84
galenikarlek84

Carola ❤️❤️❤️

9 dagar sedan
Jonas andersson
Jonas andersson

Ledsen Bert men Melodifestivalen nu för tiden är en fars

9 dagar sedan
Oscar Stahle
Oscar Stahle

Snälla , håll kameran still !!

9 dagar sedan
Novo Klar
Novo Klar

https://m.youtube.com/watch?v=M6QIopgwuIU

9 dagar sedan
Novo Klar
Novo Klar

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bosnian_mujahideen

9 dagar sedan
MrSaxonsaxon
MrSaxonsaxon

Hela Melodifestivalen har blivit ett Politiskt HBTQ-Jippo , finns knappt en enda musiker med längre heller som kan skriva låtar och spela instrument

9 dagar sedan
Detskalldaltas
Detskalldaltas

Svenskar är lätträknade,röstboskapen röstar svart.

9 dagar sedan
elsueco
elsueco

Sverige borde ta efter Spanien! De är inte blyga när det gäller att låsa in korrupta borgmästare och t.o.m. spanska prinsessans make Iniaki som är inlåst på 5 år och 8 månader för att ha snott välgörenhetspengar på ca 6 miljoner euro. Även Prinsessan själv fick betala tillbaka 170 000 euro för att ha haft underarmen ner i syltburken men slapp fängelse. Varför är det så få svenska politiker som får kännbara straff? En och annan lokalpolitiker för en evighet sedan...

9 dagar sedan
Mr Andersson
Mr Andersson

Dom där jävla PK-kändisarna, fattar dom inte att folk skrattar åt deras vanföreställningar.

9 dagar sedan
Detskalldaltas
Detskalldaltas

I USA så har Robert de Niro gått under jord o många andra TRUMPHATARE! Bono en annan som satt sin sista potatis.

9 dagar sedan
Mikko
Mikko

Bra Bert! 👍👋

9 dagar sedan
Detskalldaltas
Detskalldaltas

Din bästa video Bert. Jag har röstat på dig & Ian. SD sedan start men nu enbart AfS

9 dagar sedan
Detskalldaltas
Detskalldaltas

+Daniel Mattsson Daniel för helvete det behövs ETT parti som kan stödja SD! Det stavas AfS! 7 idiotpartier stångas SD emot. Men eftersom Jimmie spottar på fd.SDU så sällar De sig o blir 8 klövern. Tänk på det här med IS. Hade vi haft AfS:re i talarstolen så hade Svenska Folket fattat skillnaden på prat och handling. Inga tiggare,Inga mördare,Inga bränder. Inga våldtäkter,Inga Faknews,Inga Sosselägenheter,Inga sossefallskärmar,ja tänk själv. Rom byggdes inte på en dag,men ju längre AfS står utanför desto svårare blir det att rätta till.

7 dagar sedan
Daniel Mattsson
Daniel Mattsson

En röst på afs kommer inte ge något. Kanske till 2026 men inte till 2022. SD måste få så många röster som möjligt i nu läget.

7 dagar sedan
Rune Njordhag
Rune Njordhag

Dra ner på reklamen, har du inte tjänat tillräckligt på flyktingarna....

9 dagar sedan
Novo Klar
Novo Klar

https://www.sydsvenskan.se/2019-03-08/schweiz-och-bosnien-ratar-is-anhangare

9 dagar sedan
GymChess
GymChess

Den där "ängeln i rummet," hade IS fått bestämma vad tror den dåren hade hänt då? En gammal flata dessutom.

9 dagar sedan
Camilla
Camilla

Hej Bert & co... Liberalerna borde byta ut sitt namn till (L)obbyistena... Då behöver de ju inte ens lägga pengar på ny design av logga. 😂 Förstår att det börjar bli skralt i medlemskassan nu... De håller HELT själva på att straffa ut sig(tillsammans med Mp) från sin egen viktigaste grej... EU... Jag skrattar så min redan trasiga gamla hästskötarkropp går ÄNNU mer sönder för i stort sett VARJE ny politiknyhet. Gissar att de saknar folket nu...eller åtminstone folkets röster... Tur de bytte bort Folkpartiet... Är så glad att ha överlevt länge nog att få se folket tränga upp dom i hörnen. Trots att politiker nog gjort allt för att motarbeta sådana som mig sedan åtminstone 2001 då jag började söka för ryggens problem på allvar. 😃 //C

9 dagar sedan
Ante Wolf
Ante Wolf

Dessa myglande falska politiker as med sina feta löner ska ändå hela jävla tiden blåsa oss vanligt folk. Galgbacken nästa!!

9 dagar sedan
Mikael Persson
Mikael Persson

Politiker är pajaser som folk låter hållas, mer granskning av politiker och lämplighets tester. Det sitter ju mest idioter i partierna. Bort med alla godhetsnarkomaner och känslostyrda människor. Fakta och forskning borde vara saker som dom lutar sig mot, inte känslor. Skicka dessa Is terrorister till Iran, dom vill ta ansvar och avrätta dom.

9 dagar sedan
starfield2
starfield2

Intressanta synpunkter men jag undrar bara var det är för stolpskott som sköter kameran. Inte särskilt proffsig kameraföring om man säger så.

9 dagar sedan
Mr:Sleep
Mr:Sleep

Bert du är fan Bäst!!!

9 dagar sedan
Tobias Häggberg
Tobias Häggberg

Äh! Ta en semla till vettja :) Med truten åstadkommer man ingen sann förändring. Det är bara för att kommendera runt andra att göra "the legwork" samtidigt som man ohämmat vräker i sig bakelser ;)

9 dagar sedan
sasse Brasse
sasse Brasse

vi skulle inte haft menafolket här i sverige alls

9 dagar sedan
Robin G
Robin G

vi skulle inte tagit in en enda krigsflykting, bara ta in från fredsländer, gränserna skulle vara stängda för dem, ta in arbetskraftsinvandring är sin sak, det kan vi göra, hade vi sagt helt stopp för att ta in krigsflyktingar  helt, sagt totalt nej till det hade vi inte haft det kaoset som vi har idag, det e inte vårt ansvar att ta hand om dem över huvud taget aldrig haft detdär kaoset som vi har idag

5 dagar sedan
johan argus
johan argus

lika bra som vanligt schyffert vem fan e det ???

9 dagar sedan
anders streifeldt
anders streifeldt

Löfvén har rätt; det behövs en tribunal; Med de svenska politikerna inför skranket, så vanskötseln av landet kan komma fram.

9 dagar sedan
pe.sthlm
pe.sthlm

Bra Bert, kör hårt. Jag har börjat tappa sugen, har inget jobb kvar och konkursen nära. Är i en bransch där man i allmänhet måste tycka BRA om Sverige för att investera i landet - och som det är nu då våra politiker förvandlat vår svenska organiska själ och förutsättningar till oigenkänlighet så har min marknad gått fullständigt ner, och även i leden ovanför. Konkurserna ökar. Så här är jag idag, full med energi och med mer kunskap än någonsin i ett Sverige jag ABSOLUT INTE ENS kunde drömma om - att det skulle bli! Det är som om djävulen själv går på våra gator och torg. Bedrövelse efter bedrövelse, korumperade politiker som skor sig själva, alla lögner som paserar våra hjärtan och hjärnor. Idioiti i kubik i vartenda led... och klimat-Greta vald till årets kvinna... snälla, är det mardröm jag hamnat i?! Ja, det är det absolut. Ha det bra i Teneriffa Bert, må gott.

9 dagar sedan
Feral Heart
Feral Heart

Dem som sköter sig har jobb med mera låt dem stanna skicka hem dem som ej sköter sig

9 dagar sedan
Johan Westerberg
Johan Westerberg

Legalisering cannabis 2022.

9 dagar sedan
Patrik
Patrik

Regering är inte mer än en kriminell organisation. Dom gör lagar som vi måste följa och dom har torpeder som får använda våld om man odlar en viss planta tex.. Galenskap.

9 dagar sedan
Kjell Adolfsson
Kjell Adolfsson

Säg mig verkar definitionen av muslimer att vara ett religiöst folk helt fel? Forskare säger ju att Islam innehåller 20% religion och 80 % politik, det innebär att islam innehåller för lite religion för att bli klassas som religiös ideologi. Vad den politiska delen i islam handlar om är ett regeringssystem för staten Islam. Innebär det då att definitionen av muslimer då måste ändras till ett politiskt folk istället för att klassas som ett religiöst? Dessutom så måste Islam definieras om till en nation. Ju mer islamskt styre i ett land sker desto mer blir den ett Islamsk nation. En muslim får enligt deras fundamentalistiska lagar endast lova sin trohet till Allah inte till något annat, speciellt sånt som inte har något med islam att göra. Då måste ju alla muslimer vara medborgare till Nationen Islam och inte till någon Europeiskt land eftersom dom vägrar visa sin trohet för sitt nya land om den inte har Sharialagar vilket ingen Europeiskt land accepteras, innebär ju att dom har ingen laglig rätt till medborgarskap i nån Europeiskt land eftersom deras islamska lag förbjuder att inte tjäna ett icke islamistiskt land om dom kan inte svära eden till, dessutom har dom ingen laglig rätt till religiös frihet om dom definieras som ett politiskt folk. Muhammed som muslimerna följer är inte bra en religiös ledare utan också en politiker, ett av hans berömda tal är "Jag har blivit befallen av (Allah) att bekämpa nationer tills alla bekräftar att det finns ingen gud förutom Allah och Muhammed är hans budbärare".

9 dagar sedan
KAOS PATTE
KAOS PATTE

4 tummar ner? Det måste vara Ragatan, svinbonden, Schyfffert och Malena ärman. Hahahaaaaa.

9 dagar sedan
jojja 86
jojja 86

NÄR? NÄR? NÄR? Ska Vi Svenskar Börja Göra uppror??? Jag Vill bara Börja med det nu! Är så jävla trött på detta samhälle. Nån Måste ju göra nått åt det? Och det gäller Invandring. Is folket. Sjukvården. Äldreboende. Skolan. Poliserna. Våldet. Våldtäkterna. mmm När ska Vi Svenskar Folket Göra Nått?? Dax att börja gör stora demonstrationer; Stänga av motorvägen. Soppan är bara dyr för att staten vet att folk måste tanka bilen ändå, Jag har bara lust att ställa mig utanför Annie Lööf Hus och Vissa Henne Hur samhället ser ut. Och hennes polis chef pappa. Utvisa Alla invandrare som gör brott och deras familjer. så blir det nog snart bra.

9 dagar sedan
Robin G
Robin G

vi skulle inte tagit in en enda flykting där nerifrån

5 dagar sedan
Robin G
Robin G

aldeles riktigt, ett riktigt enormt uppror, men svenska regeringen har kaoset själva genom att släppa in krigsflyktingar från arab länderna, dem har gjort Sverige till en krigszon i princip, vi måste försvara oss men ingen verkar vilja något, hade vi sagt helt noll till att ta in krigsflyktingar och bara ta in från fredsländer skulle vi aldrig haft dessa problemen

5 dagar sedan
KAOS PATTE
KAOS PATTE

Hur kan man göra ett bra jobb om man har så många uppdrag?? Det kan man ju inte!

9 dagar sedan
Theinjustice channel
Theinjustice channel

Ta upp ämnet om den löjliga strafftiden här i Sverige. Jag har gjort det på min kanal men jag är nybörjare och du når oerhört mer folk än mig :) Bert, Sverige och resten av världen älskar de onda och hatar de goda. Gör man rätt för sig får man skiiiiit. Gör man dumma saker får man en klapp på ryggen.. Ofattbart

9 dagar sedan
sweranger
sweranger

Tack Bert!. Din kanal behövs verkligen. Har själv länge försökt mig på att förstå hur våra politiker tänker? Vi utvisar invandrare som jobbar och sköter sig på sådana grunder som, Tjänar för lite, tar inte ut semester som man ska, osv. Men mördare , Våldtäktsmän ,rånare ska vi behålla!? Dom är det tydligen synd om. Deras offer skiter man i.

9 dagar sedan
Claes Lundin
Claes Lundin

Bert du kan inte gömma flyktingar och nu är is besegrat.

10 dagar sedan
Pax Bella
Pax Bella

Nu ljög du om Venezuela igen. Venezuela hade val i fjol, med valobservatörer från FN på plats, som godkände förfarandet. Mike Pompeos kritik att valurnorna skulle vara fyllda på förhand visar hans okunskap om valsystemet, som till skillnad från USA:s kräver identifiering (voter ID). Just Pompeo raljerade över att elnätet kraschade. Elsystemet har tydligen utsatts för hackerattack. Föga skulle förvåna om det kom från initierat håll... De vägrar inte att ta emot hjälp från FN, Röda korset, Ryssland och Kina. Däremot vägrar de att ta emot hjälp från USA med goda skäl, då Elliot Abrams, som anlitats just för relationer till Latinamerika använde just förevändningen "humanitär hjälp" för att smuggla in vapen till Nicaraguas Contra-styrkor på 80-talet som ledde till ett inbördeskrig. Abrams dömdes för mened inför kongressen i samband med Iran-Contraskandalen, men benådades senare av George H.W. Bush. Med goda skäl har Venezuela vägrat släppa in "hjälp" över colombianska gränsen i samarbete med USA. Lastbilen som fattade eld över gränsen gjorde detta, vilket har observerats genom filmer, för att molotov cocktails kastades över från den colombianska sidan. Colombias president Duque pressades om man planerade militär intervention. Han kritiserades för hans vaga svar, och har sedan tvingats backa ifrån alla misstankar om detta. Du kanske ska ta och informera dina tittare om hur Marco Rubio på Twitter hotade Maduro med ej laglig avrättning genom att skicka bild på Khadaffi, och påminna honom om vad som väntar honom, i stället för att ägna dig åt desinformation.

10 dagar sedan
anders streifeldt
anders streifeldt

Barn svälter ihjäl i Venezuela...

9 dagar sedan
Mr Bicycle
Mr Bicycle

Bert, en sanningens röst i detta galna land som kallas ABSURDISTAN .

10 dagar sedan
Detlef Herz
Detlef Herz

Tack Bert,i decennier har du varit min favorit Hoppas du fortsätter med det du gör i många år till.Du är en tillgång för hela landet.Du behövs mer än någonsin.

10 dagar sedan
Claes Görhammar
Claes Görhammar

Lyssnade på dottern, det är för jävligt att det ska vara så här!!!!!!!!!!!!!! //C

10 dagar sedan
mryoyoz
mryoyoz

Kommer det svenska folket att vakna i tid?

10 dagar sedan
Petter !
Petter !

mryoyoz Vad gör du själv?

8 dagar sedan
A Swede Speaks
A Swede Speaks

Bra att du säger Folkpartiet, för liberaler är de inte.

10 dagar sedan
ingeborg postelnik
ingeborg postelnik

ja,du, bert. du tycks vara den ende väl kända människa som klarar av att se och prata om allt dumhet som sverige begår. på sin tid röstade jag på ny demokrati, sen blev det ju inget av. och nu står vi där: ledare i varje område är dumma,giriga,självgoda, självbelåtna, korrupta,ohederliga och allmänt avskyvärda. och folket är svårt splittrat. hur skall vi klara av det?

10 dagar sedan
Thomas Lycke
Thomas Lycke

Jag är så in i märgen trött på våra politiker, utan undantag. Ta bara Löven, som utan mandat vid det tillfället, skrev på Global compact of immigration, vilket satte svängdörrar vid gränsen och bjuder våra gemensamma resurser. Det verkar som demokratin har gjort sitt, precis som romarriket, socialismen och alla andra styrelsesätt som försvunnit.

10 dagar sedan

Nästa

Sanningen om Olof Palme - Claes Hedberg

47:19

Sanningen om Olof Palme - Claes Hedberg

Rotary Göteborg-City

visningar 67 000

Aschberg Radio1 - Bert Karlsson

2:16:09

Aschberg Radio1 - Bert Karlsson

AddLab

visningar 16 000

Det brutna samhällskontraktet

10:24

Det brutna samhällskontraktet

Björn Björkqvist

visningar 5 800

Best of Jimmie Åkesson

03:54

Best of Jimmie Åkesson

Lövet

visningar 173 000

Svenska Hemligheter - Del 7 Skyddsrum

13:00

Svenska Hemligheter - Del 7 Skyddsrum

Hemliga Hemligheter

visningar 22 000

Maskinpolering för nybörjare

07:43

Maskinpolering för nybörjare

Bilvårdskungen

visningar 61 000

Eterno - Daniela Legarda

3:52

Eterno - Daniela Legarda

Daniela Legarda

visningar 3 761 645

JLo's MAKEUP ARTIST Does My MAKEUP

30:51

JLo's MAKEUP ARTIST Does My MAKEUP

Tati

visningar 1 450 232

Public Shaming: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)

26:45

Dropping a bottle cap, but face down.

1:06

Dropping a bottle cap, but face down.

CalebCity

visningar 672 900

Everything Wrong With Ralph Breaks the Internet

21:01